header

McDonald’s anställd valt att avgå på ett fantastiskt sätt!

Det som de flesta tror inte kan hända, hände på en McDonalds restaurang i Stockholm. Den 19-årige Stefan Kruse från Solna, började liksom många andra studenter, att arbeta deltid på McDonalds. Men inte mindre än fyra timmar senare hade han sagt upp sig och gått hem som en förmögen student och han bestämde sig för att säga upp sig ifrån snabbmatskedjan på ett briljant sätt.

Stefan hade redan spenderat många månader på att söka det idealiska studentjobbet där han kunde tjäna bra pengar. Han arbetade bland annat som deltidsbrevbärare för TNT och på den lokala affärskedjan Plus. Han såg arbetet mer som en plikt där han räknade ner timmarna varje dag. Men allt förändrades på en vecka.

Medan han surfade på Facebook på lunchrasten fick han, av en händelse, se internetbingosida, vilka gav honom 250 gratissnurr. Med endast 20 minuter kvar på sin rast så testade Stefan. 13 snurr och fem minuter senare hade hans öde förändrats för alltid.

Stefan: “Jag kunde inte fatta det först”, säger Stefan. “Efter en timma kunde jag fortfarande inte fatta hur mycket pengar jag hade vunnit. Jag trodde det var någon sorts skämt som mina kollegor utsatte mig för. Det var inte förrän jag såg kontant-knappen med summan bredvid mitt namn som jag började tro på det.”

Den lycklige vinnaren bestämde sig omedelbart för att säga upp sig, vilket blev en intensiv diskussion mellan restaurangägaren och vinnaren. Vi tror dock att Stefan behöver ett arbete förr eller senare, men han kan ju ha kul fram till dess.

Leave a Reply

Name *
Email *
Website